منو
موفقیت از منظر قرآن، 7

موفقیت از منظر قرآن، 7

  • 0 تعداد قطعات
  • دقیقه مدت قطعه
  • 2 دریافت شده
سخنرانی استاد محمد شجاعی با موضوع "موفقیت از منظر قرآن"، جلسه هفتم: "قدرت ولایت"، سال 1405


در ادامه بحث تفسیر موضوعی «پیروزی»، چهار عامل قبلاً گفته شد: ایمان، صبر، تقوا و ولایت. انسان برای پیروزی نیاز به یک ولی قدرتمند دارد که غم ها را برطرف کند، شادی و نصرت و برکت بدهد و او را پیروز کند. طبق اصل اصالت تخصص، ولی شایسته کسی است که هفت تخصص لازم برای مدیریت و هدایت انسان را داشته باشد. این هفت تخصص انحصاراً در اختیار خداوند و اهل بیت علیهم‌السلام است و هیچ بشری حتی یکی از آنها را ندارد. بنابراین ولی شایسته ما همان است که هم تخصص و هم قدرت دارد. در سوره صافات آیه 173 و سوره مائده آیه 56 می‌فرماید: «وَ لَقَدْ سَبَقَتْ کَلِمَتُنا لِعِبادِنَا الْمُرْسَلِینَ إِنَّهُمْ لَهُمُ الْمَنْصُورُونَ وَ إِنَّ جُنْدَنا لَهُمُ الْغالِبُونَ» یعنی تقدیر و قانون الهی نوشته شده که بندگان فرستاده‌شده‌ی ما (پیامبران) حتماً پیروز می‌شوند، و لشکریان ما (نه هر لشکری) حتماً غلبه می‌کنند. اگر در جبهه‌های ایمانی شکستی می‌بینیم، به خاطر این است که آن افراد از حالت «جندالله» خارج شده‌اند و نیت و دلشان به غیر خدا رفته است. در جنگ احد، لشکر پیامبر که خود را به تعداد و تجهیزات می‌دیدند، شکست خوردند و فرار کردند. خدا فرشتگان را فرستاد و فرمود: من به شما رحم کردم. این قانون خداست: اگر کسی رسول یا سرباز من باشد، قطعاً پیروز است؛ چه تجهیزات و نفراتش کمتر باشد. رهبر شهیدمان فرمود: خدا برای این ملت شکست قرار نداده. ملت ایران تمام خصوصیات لشکر خوب خدا را دارد. چهل و هفت سال است که همه می‌خواهند این ملت را نابود کنند، اما خودشان ضعیف و ذلیل شده‌اند. دشمن امروز التماس می‌کند که کشتی‌اش را بگذاریم بیاید. ایران اعلام کرده کشورهای تحریم‌کننده و جنگ‌طلب حق بهره‌برداری ندارند و اگر هم بخواهند، باید به ریال بدهند. در سوره مجادله آیه 21 باز «کتب الله» آمده:
«کَتَبَ اللَّهُ لَأَغْلِبَنَّ أَنَا وَ رُسُلِی» خدا حتماً خودش و رسولانش پیروز می‌شوند، چون خدا قوی و عزیز است و کسی نمی‌تواند با خدا جنگ کند. حال درباره امام زمان علیه‌السلام: قرآن می‌فرماید «کل شیء أحصیناه فی إمام مبین»؛ یعنی همه چیز در ساحت وجود امام احصا و ثبت می‌شود. در زیارت امام حسین می‌خوانیم: «أراد ربّکم فی مقادیر أمورکم». امام صادق فرمود: همه این نظام خلقت در دست ماست. امام زمان همه محاسبات بی‌نهایت عالم را مدیریت می‌کند: از میزان اکسیژن و اتم و کهکشان گرفته تا تعداد میوه‌ها و ماهی‌ها و تولدها و مرگها و بهشتی و جهنمی شدن. امام شوخی نیست. ایشان فرمود: من اسامی شیعیانم و پدر و مادر و هفت جدشان را تا قیامت می‌دانم. کسی که ولیش این امام است، قطعاً پیروز است.ما باید خاندان عرشی خود را بشناسیم. حضرت زهرا فقط یک زن هجده ساله نبود؛ او در تدبیرات عالم نقش دارد. هر کس فاطمه زهرا را بشناسد، شب قدر را درک کرده است.
ما در عملیات‌ها رمز «یا فاطمه الزهرا» می‌دادیم. شهید برونسی و دیگر شهدا ایشان را ملاقات می‌کردند و دستور می‌گرفتند. رهبر شهید فرمود: مردم با مقام عرشی خانواده اهل بیت آشنا بشوند. قدرت ولایت این است که هرکس با آن دشمنی کند، آن را تقویت می‌کند. آمریکا فکر کرد با شهید کردن رهبر ما کار تمام است، اما رهبری قوی‌تر آمد و الان پشیمانند. انقلاب اسلامی کار من نبود، کار خدا و صاحب‌الزمان بود. ایران امروز با رهبری ولی‌فقیه به ابرقدرت تبدیل شده. دشمن هر کاری کرد، نه تنها پیروز نشد، بلکه خود ذلیل شد. هر کشوری هوس حمله به ایران کند، پشیمان می‌شود، چون این مملکت صاحب دارد. رهبر شهید فرمود: «من تحت پناه ابوالفضلم». توسل را جدی بگیرید. دعای توسل را فارسی بخوانید و ببینید چه می‌گوید: شما با چهارده معصوم روبرو می‌شوید و حرف می‌زنید. شعارها قدرت دارند؛ شعار یعنی احضار تمام قدرت اهل بیت. شهدا زنده‌اند و کرامت دارند.

قطعات

  • عنوان
    زمان

مشخصات

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

    تاکنون نظری ثبت نشده است

تصاویر

پایگاه سخن