display result search
منو
اوج قله بندگی و پرستش، 3

اوج قله بندگی و پرستش، 3

  • 1 تعداد قطعات
  • 56 دقیقه مدت قطعه
  • 11 دریافت شده
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمد شریفیان با موضوع «اوج قله بندگی و پرستش»، جلسه سوم: میثاق پیامبران، وعده الهی، سال 1403

بعید نیست از روایات به دست بیاید اعظم از روزهای ماه رجب و جزء بزرگترین اعیاد اسلام و بهترین فرصت ها برای توجه به نبی اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و امیرالمومنین علیه السلام ان شالله به زودی زود هم قسمت بشود همه ما مشرف به زیارت امیرالمومنین علیه السلام در مثل این ایامی بشویم و زیارت رجبیه را در نجف اشرف باشیم.
بحثی که خدمت عزیزان خودم تقدیم می کنم آیاتی از قرآن کریم بر محور وجود مقدس نبی اکرم صلی الله علیه و آله و سلم. قرآن سراسر ذکر نبی اکرم است. قرآن کتاب حضرت است. به ایشان داده شده. عمود و محور این حقیقت ایشان است. بعثت ایشان آرزو و کانون توجه همه انبیا و اولیا بوده است. همان طوری که ما ظهور امام زمان علیه السلام را وعده خودمان می دانیم که خداوند متعال برای نجات بشریت از یک ذخیره ای در عالم برای ما حرف زده و موعد ان را برای ما تعیین کرده است، در طول تاریخ بشریت بعثت نبی اکرم یک همچنین جایگاهی دارد. یعنی همه انبیا و اوصیا در طول تاریخ بشریت منتظر این حقیقت و بشارت بوده اند و آن را به یکدیگر بشارت می دادند. عهد و میثاق بر محور این حقیقت می گرفتند. همه پیامبران بر محور همین حقیقت حرف زدن و کار کردند.

قطعات

  • عنوان
    زمان
  • 56:16

مشخصات

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

    تاکنون نظری ثبت نشده است

تصاویر

پایگاه سخن