display result search
منو
انقلاب اسلامی گام بلند به سوی عصر ظهور

انقلاب اسلامی گام بلند به سوی عصر ظهور

  • 1 تعداد قطعات
  • 49 دقیقه مدت قطعه
  • 7 دریافت شده
سخنرانی حجت الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری با موضوع «انقلاب اسلامی گام بلند به سوی عصر ظهور»، سال 1402

ماه شعبان ماه خیلی بزرگی است. این فرصت بسیار ممتازی است که در این ایام به وجود آمده و امید است همه ما از آن بهره لازم را ببریم. ماه شعبان مرکز جلوه گری الطاف الهی است. در روایت بسیار زیبا که در مورد ماه شعبان است می فرماید " هر کار خوبی در ماه معظم شعبان انجام شود آثار آن بسیار پسندیده تر خواهد بود چه در این دنیا و چه در آخرت و چه در ظاهر و چه در باطن."
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید " ماه شعبان ماه من است." در پرتویی که در این ماه وجود دارد و نسبتی که این ماه با پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم دارد هر اقدام خوبی که در این ماه انجام شود، با نسبت محاسن این ماه با پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم ضرب خواهد شد. گاهی این تفاوت تا هفتاد هزار برابر نسبت به انجام دادن همان عمل در ماه های دیگر است . باید هر کار خوبی را که در این ماه انجام می دهیم با وسع‌مان یکسان باشد. صدقه ، احسان به دیگران، نیکی به پدرو مادر، نیکی کردن به همسر و فرزندان ، گره گشایی از مشکلات دیگران و استغفار در این ماه بسیار سفارش شده است .
مومنین موفق حاضر هستند جان خود را برای این انقلاب اسلامی ایران که زمینه ساز ظهور و گام بلند به سوس ظهور است بدهند. راز این ایثار و فداکاری چیست؟ انقلاب اسلامی ما به تمام معنای کلمه مهدوی است. هویت انقلاب، آغاز انقلاب، انجام انقلاب، ظاهر انقلاب و باطن انقلاب تعریف می شود با مهدویت و با وجود و عنایت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف.

قطعات

  • عنوان
    زمان
  • 49:25

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

    تاکنون نظری ثبت نشده است

تصاویر

پایگاه سخن