display result search
منو
نعمت ها و بلاها اموری نسبی هستند

نعمت ها و بلاها اموری نسبی هستند

  • 2 تعداد قطعات
  • 49 دقیقه مدت قطعه
  • 1230 دریافت شده
سخنرانی حجت الاسلام مسعود عالی با موضوع «نعمت ها و بلاها اموری نسبی هستند»، سال 1401

استفاده از فرصت های زندگی از خصوصیات مومنان واقعی است. فرصت ها همچون نسیم گذراست. هنر مومن این است که تهدیدها را به فرصت و بلاها را به شیرینی تبدیل نماید. فرصتی که در تهدیدها وجود دارد در خود فرصت ها وجود ندارد و مومن از بلاها بیشترین استفاده و بهره را می برد.
نعمت ها و بلاها اموری نسبی هستند که جابه جا می شوند. اعمال و عکس العمل های ما نعمت را نعمت و بلا را بلا و حتی نعمت را بلا و بلا را به نعمت بدل می سازد. همانطور که اگر کسی نعمت ها را قدر بداند بر ظرف وجودی آدمی افزوده خواهد شد، اگر به نعمت ها کفران ورزد، خداوند متعال نعمت را از او سلب می‌کند.
خدا در آیه 7 سوره ابراهیم می فرمایید «لَئِنْ شَکَرْتُمْ لَأَزیدَنَّکُمْ وَ لَئِنْ کَفَرْتُمْ إِنَّ عَذابی لَشَدیدٌ»؛ کسی که با نعمت به خداوند نزدیک نشود، ذات اقدس الهی گرفتاری و عذاب را بر او نازل می سازد. اگر کسی در عین بلاها، بندگی و خط قرمزهای خدایی را مراعات نماید، خداوند برای او خدایی نموده، تمام عالم که ماموران الهی هستند را در خدمت این فرد قرار می دهد.
اگر انسان با خداوند متعال معامله کند و در زمان گرفتاری نترسد و خط قرمزهای الهی را زیرپا نگذارد، خداوند تمام ابواب را پیش رویش باز خواهد نمود.
یکی از اهداف تقویت جبهه تکفیر در جهان اسلام، معرفی اسلام به عنوان دین وحشی و خشن بود. بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، به قدری گرایش به اسلام در غرب زیاد شد که بر اساس برآورد اندیشکده‌های اروپایی، تا سال 2050 غلبه جمعیتی در غرب با مسلمانان خواهد بود.
ایجاد حاشیه امن برای اسرائیل از دیگر راهبردهای دشمنان در تقویت گروه های انحرافی است. در سایه سار رشادت ها و پایداری نیروهای انقلاب و مدافعین حرم با تجلی بندگی واقعی، این تهدید خطرناک به فرصت تبدیل شد و ایران اسلامی را به مقتدرترین کشور منطقه تبدیل نمود.
هرکس مخلصانه در مسیر یاری دین الهی قدم بردارد، خداوند متعال او را عزیز ملت ها خواهد نمود. حاج قاسم سلیمانی یکی از بارزترین نمونه تجلی اخلاص در نفوذ بر قلبهاست؛ در تشییع جنازه این سرباز اسلام و ولایت میلیون ها نفر حضور یافتند.
ائمه اطهار علیهم السلام در تمام فرازهای زندگی، تهدیدها را به فرصت تبدیل نمودند که از جمله آنها، امام موسی بن جعفر علیه السلام بود که با چهار خلیفه سفاک بنی عباس به ویژه 14 سال از زندگی مبارکشان را هارون الرشید مواجه بودند.
دوران امام کاظم علیه السلام دوران پرمحنت و پرخطری بود. هارون الرشید دسیسه های بی شماری را برای تضعیف جایگاه امام موسی بن جعفر علیه السلام در میان امت اسلامی به کار گرفت تا این که هارون از امام علیه السلام دلیل این همه مهر و علاقه مردم به ایشان را جویا شدند که امام موسی بن جعفر علیه السلام فرمودند؛ « اَنَا اِمامُ الْقُلُوبِ وَاَنْتَ اِمامُ الْجُسُومِ ».
تربیت 300 نفر از شاگردان و اولیای الهی و رهنمون سازی ایشان به بلاد مختلف اسلامی تنها یکی از برکات علمی امام علیه السلام است. اکثریت قریب به اتفاق شاگردان حضرت از فقهای برجسته دوران بودند و نقش بسزایی را در صیانت از اندیشه راستین اسلام رقم زدند.
همواره باید تلاش نماییم، علاوه بر ارادت به اهل بیت علیهم السلام و پذیرش ولایت، به شبکه وکالت اهل بیت علیهم السلام که امروزه از آن به شبکه مرجعیت یاد می شود، وصل شویم.

قطعات

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    صداش هم دلنشین این بزرگوار... هر روز باید گوش کنم سخنرانی ها این بزرگوار رو...

تصاویر

پایگاه سخنرانی مذهبی