display result search
منو
درس ها و عبرت های عاشورا، جلسه چهارم

درس ها و عبرت های عاشورا، جلسه چهارم

  • 1 تعداد قطعات
  • 31 دقیقه مدت قطعه
  • 73 دریافت شده
سخنرانی آیت الله سید احمد علم الهدی با موضوع «درس ها و عبرت های عاشورا»، جلسه چهارم، سال 1401

مَنْ کانَ باذِلا فینا مُهْجَتَهُ، وَ مُوَطِّناً عَلى لِقاءِ اللّهِ نَفْسَهُ فَلْیَرْحَلْ مَعَنا فَاِنَّنِی راحِلٌ مُصْبِحاً اِنْ شاءَ اللّهُ تَعالى»؛
امام حسین علیه السلام در مجموعه فرمایشاتی که در زمان قیام و حرکت خود، چه در روز عاشورا و چه قبل عاشورا با اصحاب خود داشتند مخاطب خود را کل انسان ها در کل تاریخ قرار دادند. با گسترش و توسعه جمعیت های علاقمند ابا عبدالله و عاشورایی ها و کربلایی ها که همواره در حال اضافه شدن هستند و به صورت مداوم، اینها به کربلا و عاشورا ملحق می شوند. لذا امام در همه فرمایشات خود همه ما را در طول تاریخ مد نظر داشتند و همه ما را به عنوان مخاطب خود در نظر می گرفتند.
درس های امام از نوع دروسی است که در همه شرایط و در همه زمان ها، برای همه مخاطبان لازم است. در بین فرمایشات امام، یک دعوت عمومی از همه مردم دارند. امام در خطبه ای که در مسجد تنعیم داشتند این دعوت عمومی را بیان فرمودند. هر کس که در راه ما بذل مهجه کرده است با ما بیاید و الا کسی که خود را برای مرگ آماده نکرده است، از اینجا برگردد.
بذل مهجه یعنی چه؟ بذل یعنی بخشیدن. مهجه یعنی چه؟ در بدن انسان، کبد دستگاه خون سازی است. این خون ساخته شده تحویل قلب داده می شود و قلب مانند یک تلمبه، خون را به تمام بدن پمپاژ می کند تا انسان زنده بماند.
کبد در داخل خود یک خون بسته دارد تا اگر مواد غذایی به کبد نرسید، کبد از آن خون بسته جهت خونسازی استفاده کند. به این خون بسته مهجه می گویند.

قطعات

  • عنوان
    زمان
  • 31:34

مشخصات

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

    تاکنون نظری ثبت نشده است

تصاویر

پایگاه سخنرانی مذهبی