display result search
منو
القاب و شخصیت حضرت زینب (س)

القاب و شخصیت حضرت زینب (س)

  • 1 تعداد قطعات
  • 27 دقیقه مدت قطعه
  • 100 دریافت شده
سخنرانی حجت الاسلام محمد سیدآبادی با موضوع «القاب و شخصیت حضرت زینب (س)»، سال 1399

«مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثَىٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَاةً طَیِّبَةً ۖ وَلَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا کَانُوا یَعْمَلُونَ
هر کس از مرد و زن کار نیکی به شرط ایمان به خدا به جای آرد ما او را به زندگانی خوش و با سعادت زنده ابد می‌گردانیم و اجری بسیار بهتر از عمل نیکی که می‌کردند به آنان عطا می‌کنیم.»
یکی از شخصیت هایی که به عنوان الگو در مکتب تشیع وجود دارد حضرت زینب سلام الله علیها است. حضرت مانند مادرشان حضرت زهرا سلام الله علیها دارای نام ها و القاب متعدد هستند و در برخی از این نامه ها و القاب با مادر خود مانند نام صدیقه مشترک هستند.
اگر در هر یک از این نام ها و القاب دقت داشته باشیم یکی از ابعاد شخصیتی آن حضرت نمایان می شود. صدیقه یعنی کسی که بسیار راستگو و صادق است. پدر بزرگوارشان امیرالمومنین علیه السلام صدیق اکبر است. مادرشان حضرت زهرا سلام الله علیها صدیقه کبری و خود حضرت زینب صدیقه صغری هستند.
یکی دیگر از القاب حضرت که با مادر بزرگوارشان شریک هستند محدثه است. محدثه یعنی کسی که به او حدیث می شود و از عالم غیب با او سخن گفته می شود. یکی از باورها و اعتقادت ما مسلمان ها، چه شیعه و چه سنی، این است که در امت محدثینی وجود داشته اند. یعنی غیر وجود مقدس خاتم انبیا صلی الله علیه و آله و سلم که جبرئیل بر حضرت نازل و وحی الهی را بر ایشان ابلاغ می کرده است، کسانی هم بوده اند که محدث بوده اند. یعنی از عالم غیب فرشته ها با آنها سخن و حدیث می گفته اند.

قطعات

  • عنوان
    زمان
  • 27:50

مشخصات

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

    تاکنون نظری ثبت نشده است

تصاویر

پایگاه سخنرانی مذهبی