display result search
منو
پادکست روزگار ما، 1

پادکست روزگار ما، 1

  • 1 تعداد قطعات
  • 25 دقیقه مدت قطعه
  • 27 دریافت شده
ارائه روایتی مستند و منصفانه از تاریخ ایران پس از انقلاب کاری از آقای میلاد موحدیان دانش آموخته دکتری جامعه شناسی سیاسی و پژوهشگر حوزه تاریخ معاصر ایران به کمک دوستنانش با موضوع «پادکست روزگار ما»، جلسه اول: اهداف ساخت پادکست و اینکه چرا ان

دنبال پاسخ به این سوال هستیم که چی شد انقلاب شد؟ کدوم جریانات سیاسی و هر کدوم چقدر، در انقلاب سال57 نقش داشتن؟ مردم دقیقا دنبال چی بودن و برای چی می‌خواستن انقلاب کنن؟ و نقش کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس، در پیروزی انقلاب چی بود؟ خلاصه اینکه، اصلا چی شد انقلاب شد؟
دکترمصدق اگر می‌خواست، می‌تونست در دوران نخست‌وزیری‌ش، نوع حکومت رو از شاهنشاهی به جمهوری تغییر بده.
امام خمینی هم در جایی به این تحلیل اشاره کرده:
«قدرت دست دکتر مصدق آمد لکن اشتباهات هم داشت. یکی از اشتباهات این بود که آن وقتی که قدرت دستش آمد، این [محمدرضا شاه] را خفه‌اش نکرد که تمام کند قضیه را. این کاری برای او نداشت آن وقت، هیچ کاری برای او نداشت، برای اینکه ارتش دست او بود، همه قدرتها دست او بود، و این [شاه] هم این ارزش نداشت آن وقت. آن وقت این طور نبود که این یک آدم قدرتمندی باشد، مثل بعد که شد. آن وقت ضعیف بود و زیر چنگال او بود.»

قطعات

  • عنوان
    زمان
  • 25:18

مشخصات

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

    تاکنون نظری ثبت نشده است

تصاویر

پایگاه سخن