display result search
منو
نقش مردم در حیات اسلام

نقش مردم در حیات اسلام

  • 1 تعداد قطعات
  • 34 دقیقه مدت قطعه
  • 9 دریافت شده
سخنرانی حجت الاسلام محمدباقر فرزانه با موضوع «نقش مردم در حیات اسلام»، سال 1402

وَإِنْ یُرِیدُوا أَنْ یَخْدَعُوکَ فَإِنَّ حَسْبَکَ اللَّهُ ۚ هُوَ الَّذِی أَیَّدَکَ بِنَصْرِهِ وَبِالْمُؤْمِنِینَ
و اگر بخواهند [در زمینه صلح و آشتی] تو را بفریبند، یقیناً خدا تو را بس است؛ اوست کسی که تو را با یاری خود و به وسیله مؤمنان نیرومند ساخت.
الإمامُ علیٌّ علیه السلام: و إنّما عِمادُ الدِّینِ و جِماعُ المسلمینَ و العُدَّةُ للأعداءِ العامَّةُ مِنَ الاُمَّةِ ، فلیَکُن صَغْوُکَ لَهُم ، و مَیلُکَ مَعَهُم .
امام على علیه السلام در عهدنامه خود به مالک اشتر نوشت : ستون دین و جماعت مسلمانان و ساز و برگ در برابر دشمنان ، توده مردم اند ؛ پس ، باید توجّه و عنایت تو به آنان باشد .
در ایام الله دهه فجرتمام دوربین های عالم به دو نقطه متمرکز شده بود. یکی به ملت ایران که در تهران چه خبر است و یکی هم به شخص امام در پاریس که چگونه دارد این جریان انقلاب را هدایت می کند. در این اوضاع بازماندگان رژیم گذشته مترصد یافتن فرصتی جهت توطئه کردن بودند. لذا به انواع ابزار متوسل شدند که از ورود امام به ایران جلوگیری کنند و یا ورود ایشان را به تأخیر بیندازند. اما امام با هوشیاری و بیداری که داشت این توطئه ها را خنثی کرد. حتی تهدید کردند که هواپیمای حامل امام خمینی را می زنند. یا اینکه بختیار از امام درخواست کرد که به عنوان نخست وزیر به حضور امام برسد ولی امام شرط پذیرش ایشان را استعفای ایشان از پست نخست وزیری قرار داد. و همه اینها به خاطر این بود که وقت بیشتری جهت توطئه داشته باشند تا کار انقلاب را یک سره کنند. و آمریکا رهبری این توطئه ها را بر عهده داشت که با ورود امام در روز 12 بهمن مهر باطلی زد بر خیال شوم آنها.

قطعات

  • عنوان
    زمان
  • 34:18

مشخصات

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

    تاکنون نظری ثبت نشده است

تصاویر

پایگاه سخن