display result search
منو
مصائب حضرت زهرا (س) - بخش سوم

مصائب حضرت زهرا (س) - بخش سوم

  • 1 تعداد قطعات
  • 56 دقیقه مدت قطعه
  • 599 دریافت شده
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین میرزامحمدی با موضوع "مصائب حضرت زهرا (س) سلام الله علیها"، بخش سوم، سال 1397

رسالتی که صدیقه طاهره (س) بعد از پیامبر اکرم (ص) به عهده گرفتند، رسالتی بود که هیچ پیامبری توفیق این ماموریت را نداشت به گونه ای که حتی کاری که حضرت زهرا (س) کردند، امیرالمومنین نمی توانست انجام بدهد، سخنانی که از سوی حضرت زهرا (س) صادر شد اگر از زبان امیرالمومنین زده می شد، قطعاً ایشان را می کشتند و سلسه امامت منقرض می شد و انقراض سلسله امامت، یعنی انقراض سلسله نبوت و تعطیلی دستگاه بندگی خداوند. پس حقی که صدیقه طاهره به گردن این عالم دارند حقی است که بعد از پروردگار عالم احدی چنین حقی را ندارند تا جایی که امیرالمومنین خطاب به این خانم می فرمایند: یا َبقیه النُبوه، نمی فرمایند بَقیَه النَّبی. اگر امیر المومنین(ع) بَقیَه الله است، حضرت زهرا (س) هم بَقیَه النُبوه است. ما برای فهم این کلام اول باید پیامبر(ص) را بشناسیم، پیامبراکرم فرمودند: جز پروردگار و حضرت علی(ع) و فاطمه(س) کسی من را نمی شناسد. پروردگار عالم برای شناخت پیامبر(ص) در قرآن کریم چهارصد و ده آیه آورده است. وقتی به حضرت علی(ع) گفتند اخلاق پیامبر(ص) را توصیف کن فرمود: «کان خلقه القرآن». خود کلام خدا برای شناخت پیامبر فرمود: مقام پیامبراکرم از من قرآن، بالاتر است؛ لذا امام صادق(ع) فرمودند: پیامبراکرم هرگز به اندازه عقلش با مردم حرف نزد.
در روایات آمده است که جگر منشاء حزن است. اهل بیت ما هم فرمودند: بچه های ما جگرهای ما هستند؛ لذا داغ علی اکبر بر جگر ابی عبدالله(ع) ماند. مرحوم نادعلی می گفت: شبی ابی عبدالله(ع) را در خواب دیدم که تمام بدنشان زخمی بود، پرسیدم مرهمی برای زخمهایتان هست؟ فرمودند: اشک چشم شیعیانم. فردا شب بار دیگر آقا را خواب دید، فرمودند: همه زخم ها خوب شدند الا دو زخم، زخم روی کبد و زخم روی کمر خوب نشده اند. آقا مگر شما نگفتید گریه شیعه مرهم زخم های حسین است چرا این دو زخم خوب نشده است؟ ایشان فرمودند: نادعلی! این دو زخم خوب شدنی نیستند، اینها زخم علی اکبر و زخم عباسم است.
فرزندان حضرت فاطمه(س) فرمودند: هر شب جمعه، مادر ما تا صبح سر سجاده دعا می کرد؛ یعنی شب های جمعه حضرت فاطمه(س) از بچه گی به فرزندان خود شب زنده داری را یاد می داد. شب جمعه، شب گریه بر حسین است، شب آشتی با خدا است. چشمی که بر حسین گریه کرد، اگر به نامحرم نگاه کند، حضرت فاطمه(س) سر به زیر می شود و امام حسین(ع) دیگر به او نظر نمی کند به خدا من و تو اگر به مجلس گناه برویم، امام حسین(ع) هم دنبال مان می آید بهترین شب هفته، شب جمعه است. نزدیک ترین ساعت به خدا شب جمعه است، مخصوصاً سحرش. شیطان هم تمام کوشش را برای آن ساعت می گذارد، پس هر جایی که دلت برای ابی عبدالله شکست و حتی اگر اشکت هم جاری نشد فقط زیر لب گفتی، شما غریب بودی، شما را به نامردی زدند، در نامه عملت ثواب «سبحان الله» را می نویسند. آن وقت آن عارف، روزه گرفته، نیمه شب بلند شده، ریاضت کشیده که در نماز شب «سبحان الله» بگوید، آن وقت شما در قیامت پرونده عملتان را که نگاه می کنید، می بینید، سفر حج مقبول برایتان نوشته شده است، شما می گویید خدایا ما حج نرفتیم می گویند، چرا، اربعین پای پیاده به کربلا ر فته ای . این آقا «مُبَدِلَ السَیِات بِالحَسنات» است. این تازه امام حسین(ع) است شما ببینید مادرشان چکار می کند. حضرت امیرالمومنین(ع) در زیارت کمیل اشاره می کنند: «لا اَجِدُ لِذُنوبی غافرا». با عشق بازی با خداوند، سر سفره فاطمیّه، تو هم گناهانم را می آمرزی، هم زشتی هایم را می پوشانی. در روایت آمده است که جای دیگری که «مُبَدِلَ السَیِات بِالحَسنات» است، مجلس اهل بیت است، اصلاً هنر اهل بیت است، نجس می آورند، پاک می برند.
قرآن را که می خوانی، می بینی، تا قیامت هزار ایستگاه وجود دارد. خداوند بعضی ها را هزار سال در هر ایستگاه نگه می دارد. در بعضی روایت ها آمده است، بعد از مردن، ما نود و نه منزل دیگر در پیش داریم. موسی ابنِ عمران یکی از پیامبران است که راحت جان داد، پیامبر می گویند: محبت دخترم زهرا(س) صد جا به داد شما می رسد، که یکی از آنها موقع جان دادن شما است.
ابی عبدالله به شهدای مدافع حرم فرمودند: فردا سرتان را می برند ولی درد ندارد، چون دردهایش را من کشیده ام، سرتان را در بغل من می برند.

قطعات

  • عنوان
    زمان
  • 56:29

ثبت نقد و نظر نقد و نظر

  • کاربر مهمان
    عجب جگری آتشین ز ما باقی ماند

تصاویر

پایگاه سخنرانی مذهبی