- 5860
- 1000
- 1000
- 1000
شهید و شهادت و نقش ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی
سخنرانی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با موضوع شهید و شهادت و نقش ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی، سال 1397
همدانی نیستیم اما در این کشور زندگی میکنیم و ویژگی شهرها را بهخوبی میشناسیم، همدان شهر علما و عرفا برجسته، شهر فلاسفه و شعرای بزرگ است. همدان مفاخر بسیار بزرگ و ارزشمندی در دامن خود دارد که پدر، مادران و گذشتگان این شهر این افراد را در دامن خود پرورش دادند.
همدان مهد تمدن ایران و شهر نامآوران، شهر شهدای دیروز و امروز ماست. همدان شهر سردار شهید دیروز و امروز است، فردی که قافلهسالار بود و در شهیدپروری نقش ارزندهای داشت و توانست حالت شهید ماندن را در دورهای طولانی در خود حفظ کند.
شهید همدانی فرصت را مغتنم شمرد و با ذکاوت راهی پیدا کرد، خودش را داخل این راه کرد و سر به دار این راه شد، ابوالفضل این راه شد، آن وظیفهای که دیروز در صحرای کربلا حضرت عباس(ع) به دفاع از حریم اهلبیت(ع) و خواهر مقدسهاش بهعهده داشت، او آمد این وظیفه را چه زیبا بهعهده گرفت و پرافتخار به اتمام رساند و نگذاشت گَرد اهانت و جسارت بر دامن بارگاه کبریایی حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) بنشیند.
شهید همدانی ابووهب معروف عالم اسلامی است. این شهر، شهر شهیدان بارز انقلاب است، شهر شهید شهبازی، شهید حاجبابایی، شهید بزرگواری که در عملیات رمضان، در یک جنگ سخت و در آن هوای گرم با گردان خود وارد عملیات شد.
پس از حادثه جانسوز بمباران نماز جمعه روز قدس همدان، خلبان شهیدی از این استان برای گرفتن انتقام خون صدها شهید این حادثه سوار بر هواپیمای خود شد که انتقام خون این شهدا را بگیرد که به درجه رفیع شهادت نائل گشت که این حادثه در دوران انقلاب نمونه نداشت.
شهید علی خوشلفظ شهیدی زنده بین مردمان همدان بود و عطر او را استشمام میکردید که نوشته ارزشمند ایشان مورد تجلیل رهبری قرار گرفته و اشک را از چشمان مقام معظم رهبری جاری کرد. شهید خوشلفظ بود که خوشکلامی و خوشکرداری ایشان رهبر معظم انقلاب را به وجد آورد و ایشان در همان حال مجروحیت از ما میخواست تا به سوریه برود و به شهادت نائل شود. خاطرات شهید خوشلفظ بسیار زیبا، صادقانه، عارفانه و عامیانه بود.
از دیگر حوادث مهمی که رزمندگان شهر همدان در آن بسیار نقشآفرین بودند عملیات مرصاد بود که درود خداوند بر آن شهدا و رحمت پروردگار بر پدران و مادران گرانقدری که چنین فرزندانی را پرورش دادند.
هیچ انسانی بدون حرکت نیست و سرمنشأ حرکات تعلقات است که انسان را وادار به حرکت میکند. این تعلقات یا از منشأ عادی و منفی برخوردار است و یا از منشأ معنوی و مثبت که هرچه این حرکت متعالی باشد به یک هیجان تبدیل شده و انسان با بیقراری بهسمت آن میرود که در زندگی شهدا این حرکات معنوی جوششی بود که عارفانه، عاشقانه بود و هدفگذاری آنها رسیدن به معبود بود.
اگر وجود انسان پر شود از تعلق به خداوند از دیگر تعلقات تهی میشود و تعلق شهدا به خداوند متعال در سطح عالی و الهی و برای رسیدن به خدا بود که به همین دلیل دیگر تعلقات والای دنیوی را فدای تعلق جاوید شدن و رسیدن به خداوند کردند.
امام راحل به عنوان فیلسوف و صاحب مدرسه سیر و سلوک، این مدرسه را در نسل امروز پایهگذاری کرد. هنوز این نسل زنده است و به عنوان نسل خمینی(ره) نامگذاری شد. این بزرگمرد تاریخ و پایهگذار مدرسه سیر و سلوک در مورد شهدا فرمودند "شهدا شمع محفل دوستانند و در قهقهه مستانهشان و در شادی وصولشان عند ربهم یرزقوناند" که این فرمایش با دقت به معرفت انسان میافزاید و باید خصوصاً در محافل سیاسی الگو قرار گیرد.
امام راحل در وصف جایگاه و شأن شهدا میفرمایند که شهدا از نفوس مطمئنهای هستند که مورد خطاب "فادخلی فی عبادی و ادخلی جنتی" پروردگارند. پس ما باید ببینیم به کجا میرویم و دنبال چه هستیم در حالی که شهدا صاحبان معجزه و کرامت و راه اتصال بندگان به خداوند هستند و باید الگوی ما قرار گیرند.
امروز در جنگ نابرابری با دشمن مواجه هستیم که دشمن و متفقان او از تمام توانمندیهای خود علیه کشور ما استفاده میکنند.
کسانی که دیدگاههای سیاسی لیبرالی و نیمهلیبرالی دارند قبول دارند که امروز مذاکره با دشمن غیر از تسلیم نتیجه دیگری ندارد و قبول دارند که وحدت و یکپارچگی و ایستادگی راه پیروزی ماست.
همه دولتها خدمتگزار هستند و هر کدام کشور را بهگونهای پیش بردهاند اما نکات مهمی که برخاسته از تجربیات موفق دوران دفاع مقدس و انقلاب است باید در دوره کنونی مدنظر قرار گیرد چراکه تأثیرگذاری بسیاری در جامعه دارد البته شاید در مدیریت معجزه ایجاد نکند اما سبب برادری، برابری و رضایتمندی مردم میشود.
مدیران در جامعه نقش قله را دارند و مدیران به هر سمتی حرکت کنند جامعه نیز به آن سمت میرود. دینداری و امانتداری مدیران بر دینداری و امانتداری اقشار جامعه اثرگذار است و از جمله عواملی که در دوران دفاع مقدس سبب شد که زیباییهایی جلوهگر شود همین پیشگامی و دینداری فرماندهان بود زیرا در آن دوران جمعهای شهدا عبارت بود از حلقه اتصال به خدا، محبت، اخلاص و غیره و حزب و گروه جایی نداشت که اگر در جایی مدیری با چنین رویکرد بامحبت و اخلاص و خدامحور بود بدانید که خود را فراموش کرده و خادم مردم شده است که البته در گوشه و کنار این کشور استانداران، فرمانداران و مسئولانی هستند که مخلصانه خادم مردم هستند.
اثر مدیران بر جامعه اثر جمعی است. مدیر، رهبر یک جامعه است، امام جمعه، استانداران، فرمانداران، فرماندهان سپاه و دیگر مسئولان در جامعه افراد عادی نیستند بلکه اینها بر جامعه اثر دارند و مدیریت اینها باید همان مدیریت دوران دفاع مقدس باشد.
وقتی نگاه به مدیریت همان نگاه شهید باکری باشد همه جامعه نیز همانند دوران دفاع مقدس اداره شده و در آن معنویت رونق و توسعه مییابد لذا اگر میخواهیم جامعه مقاوم باشد مدیران باید متناسب با چنین جامعهای باشند.
ما در گزینش مدیران فقط نباید توجه به موضوعات حزبی و جناحی داشته باشیم، مشکلی که در کشور وجود دارد ارزش و اهمیت مسئولیت قدری خدشهدار شده است.
وی با تذکر اینکه "ما در گزینش مدیران فقط نباید توجه به موضوعات حزبی و جناحی داشته باشیم"، افزود: مشکلی که در کشور وجود دارد ارزش و اهمیت مسئولیت قدری خدشهدار شده است. وقتی شخصی برای پستی گزینش میشود این ظلم بر جامعه است که سؤال شود "در خط چپ هستی یا راست؟ اصلاحطلب هستی یا اصولگرا؟" بلکه باید به لیاقتها و قابلیتها و امتحاندادهها توجه شود.
گودال فساد از انتصابات جناحی و حزبی در انتخاب مدیران شکل میگیرد.
یکی از مسائلی که این روزها در انتخاب مدیران مورد توجه است مسئله مدرک است، اما مدرکی ارزشمند است که تبدیل به عمل شود و مدیران باید در بحرانها مبتکر و خلاق باشند.
امام راحل(ره) در شدیدترین بحرانها بزرگترین پیروزیها را به دست آورد. امروز نیز اساس موضوع بر این است که در دل بحرانها مهمترین فرصتها وجود دارد، انقلاب ما در سختی به پیروزی رسید و در دل ناامیدی، رهبر کبیر انقلاب بزرگترین پیروزی را به دست آورد لذا باید مراقب بود اگر مدیران و فرماندهان جامعه در بحرانها بهراسند و یا بلغزند لشکر آن جامعه از هم میپاشد.
مدیران چه اصولگرا و چه اصلاحطلب، اگر پشت میزها منتظر اختصاص بودجه و اعتبارات بمانند و در صورت نبودن بودجه اقدام نکنند این مدیریت نیست، مدیر باید خلاق و نوآور و مبتکر باشد و از دل بحران خلاقیت ایجاد کند.
تأثیر مدیران بر جامعه تأثیری اساسی است لذا خطاب به خواهران و برادران میگویم وحدت در جامعه زمانی حاصل میشود که اصول مورد توجه قرار گرفته و جناح و حزب و غیره فرع باشد، در کشور ما ولایت فقیه، و نظام جمهوری اسلامی اصل است و احزاب و جریانها اصل نیستند و اگر میخواهیم در جامعه وحدت بهوجود بیاید باید به اصول توجه شود نه به فروع.
"اصل اساسی نگهدارنده نظام ولی فقیه است و برای ما همانند قرآن ناطق است که باید با جان و مالمان از او دفاع کنیم"، امروز برای ما اصل نظام جمهوری اسلامی ایران است نظامی که هزاران سال درون کتابها نهفته بود و امام راحل با شجاعت تمام آن را از کتابها خارج و جمهوری اسلامی را تأسیس کرد که با هیچ نظام دیگری قابل قیاس نیست لذا ارزشها و اصول حاکم بر نظام مهم است که یکی از آنها قانون اساسی است.
امروز اگر بخواهیم جامعه در مقابل هجمههای دشمن همانند ادوار مختلف سربلند و پیروز باشد شرط آن توجه به نوع مدیریت در دوران دفاع مقدس و دوران انقلاب است.
امروز مدیران باید نسبت به آحاد جامعه فداکارتر باشند. اگر مدیر نسبت به اصول در جامعه بیاعتقاد باشد جامعه و مردم را به ناکجاآباد میبرد و بهانحراف میکشاند لذا اگر در همه حوزهها مقاصد را عالی در نظر گیریم انسجام بیشتر میشود. امروز اگر بخواهیم جامعه در مقابل هجمههای دشمن همانند ادوار مختلف سربلند و پیروز باشد شرط آن توجه به نوع مدیریت در دوران دفاع مقدس و دوران انقلاب است.
رئیسجمهور عزیز و ارزشمند ما کلمات ذیقیمتی را که از قلب و وجدان ملت ایران برخاسته بود بر زبان جاری کرد. البته در کشور کسانی هستند که بهنوعی میخواهند این بیانات را تضعیف کنند که این روش غلط است.
این بیانات رئیس جمهور در مقابل ادبیات روانی دشمن، انسجام و شجاعت و وحدت را به جامعه ما میدهد و این بسیار مهم است. بیانات شجاعانه و قابل افتخار رئیس جمهور بسیار اثرگذار بود و هر کس بخواهد این روش و بیان را تضعیف کند خائن است.
رئیس جمهور آمریکا در جواب رئیس جمهور عزیزمان مطالب سخیفی را در توئیت خود بیان کرده است که در شأن رئیس جمهور کشور بزرگ اسلام نیست جواب این سخنان بیارزش را بدهد اما من بهعنوان سرباز وطن جواب او را میدهم که "آقای ترامپ، تو به چهجرأتی ما را تهدید میکنی؟"، یک سال از رئیسجمهوری ترامپ میگذرد هنوز ادبیات او قمارخانهای و کابارهای است.
رئیس جمهور آمریکا در جواب رئیس جمهور ما مطالب سخیفی در توئیت خود بیان کرد. شأن رئیس جمهور ما نیست که جواب تو را بدهد. من بهعنوان یک سرباز جواب تو را میدهم.
ما را تهدید میکنی به این که اقدامی انجام میدهی که در دنیا سابقه ندارد. این ادبیات کاباره است. یک کابارهچی با دنیا اینگونه حرف میزند.
شما چهکاری میتوانستید بکنید که در طول این 20 سال نکردید؟ شما با دهها دستگاه تانک و نفربر و صدها فروند هلیکوپترهای پیشرفته آمدید به افغانستان و جنایتهایی را انجام دادید. شما بعد از 2001 تا 2018 با 110هزار سرباز چه غلطی کردید؟ امروز دارید به طالبان برای گفتگو التماس میکنید.
یادتان رفته برای سربازانتان پوشک بزرگسال تهیه میکردید و امروز آمدید ما را تهدید میکنید؟ شما در جنگ 33روزه چه غلطی کردید؟ غیر از این است که شروط حزبالله برای پایان جنگ را پذیرفتید؟
آقای ترامپ، بپرسید از فرمانده وقت خودتان که چهکسی را به ایران فرستاد پیش من بهعنوان سرباز، نه رئیس جمهور این کشور، که "آیا میشود به ما مهلت بدهید و از نفوذتان استفاده کنید سربازان ما این چند ماه مورد حمله مجاهدین عراق قرار نگیرند تا ما از عراق خارج شویم؟!".
در جنگ 33روزه پشت رژیم صهیونیستی که کشوری قلابی است و مثل یک وزنه آویزان شماست و شما را در منطقه غرق کرده است، ایستادید و در غزه جنایات مختلفی انجام دادید، اما چه غلطی توانستید بکنید؟ غیر از این است که همه شروط حزبالله در جنگ 33روزه و همه شروط حماس، جهاد و گروههای دیگر فلسیطینی را پذیرفتید؟
شما یک جنگ با پشتوانه 2هزار میلیارد دلاری را در یمن به نتیجه نرساندید؟ یک سازمان در یمن در مقابل شماست ولی در مقابل پیشرفتهترین امکانات جنگی شما پیروز شده است، در این چهار سال چهچیزی را به دست آوردید؟ دریای سرخ را که یک دریای امن بود ناامن کردید، ریاض و عربستان که صد سال بود یک خمپاره در آن شلیک نشده بود امروز زیر آتش قرار دادید؟ امروز برای ما خطونشان میکشید؟
ترامپ قمارباز! من خودم بهتنهایی در مقابلت میایستم. ما ملت، حوادث سختی را پشت سر گذاشتهایم. جنگ را شما شروع میکنید اما ما به پایان میرسانیم، بروید از پیشینیان خود بپرسید. پس ما را تهدید به کشتن نکنید. ما آماده هستیم در مقابلت بایستیم.
در گذشته آمریکا ابهتی داشت، اما امروز زبالههای ایران یعنی منافقین را دور خود جمع کردهاید تا چهچیزی را ثابت کنید؟ قدرت و توان ما را میدانید. چگونه است پس نمیتوانید در مقابل ما و اعتقادات ما بایستید؟
هیچ شبی نیست که ما نخوابیم و به شما فکر نکنیم. تو ما را تهدید میکنی به اینکه اقدامی انجام میدهی که در دنیا سابقه ندارد، این ادبیات کاباره است. از فرماندهان و سیاستمداران خود بپرسید، از سازمانهای امنیتی خود بپرسید و حرفهای ندانسته را بهزبان جاری نکن. یادتان رفته برای سربازانتان پوشک بزرگسال تهیه میکردید، امروز آمدید ما را تهدید میکنید؟
همدانی نیستیم اما در این کشور زندگی میکنیم و ویژگی شهرها را بهخوبی میشناسیم، همدان شهر علما و عرفا برجسته، شهر فلاسفه و شعرای بزرگ است. همدان مفاخر بسیار بزرگ و ارزشمندی در دامن خود دارد که پدر، مادران و گذشتگان این شهر این افراد را در دامن خود پرورش دادند.
همدان مهد تمدن ایران و شهر نامآوران، شهر شهدای دیروز و امروز ماست. همدان شهر سردار شهید دیروز و امروز است، فردی که قافلهسالار بود و در شهیدپروری نقش ارزندهای داشت و توانست حالت شهید ماندن را در دورهای طولانی در خود حفظ کند.
شهید همدانی فرصت را مغتنم شمرد و با ذکاوت راهی پیدا کرد، خودش را داخل این راه کرد و سر به دار این راه شد، ابوالفضل این راه شد، آن وظیفهای که دیروز در صحرای کربلا حضرت عباس(ع) به دفاع از حریم اهلبیت(ع) و خواهر مقدسهاش بهعهده داشت، او آمد این وظیفه را چه زیبا بهعهده گرفت و پرافتخار به اتمام رساند و نگذاشت گَرد اهانت و جسارت بر دامن بارگاه کبریایی حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) بنشیند.
شهید همدانی ابووهب معروف عالم اسلامی است. این شهر، شهر شهیدان بارز انقلاب است، شهر شهید شهبازی، شهید حاجبابایی، شهید بزرگواری که در عملیات رمضان، در یک جنگ سخت و در آن هوای گرم با گردان خود وارد عملیات شد.
پس از حادثه جانسوز بمباران نماز جمعه روز قدس همدان، خلبان شهیدی از این استان برای گرفتن انتقام خون صدها شهید این حادثه سوار بر هواپیمای خود شد که انتقام خون این شهدا را بگیرد که به درجه رفیع شهادت نائل گشت که این حادثه در دوران انقلاب نمونه نداشت.
شهید علی خوشلفظ شهیدی زنده بین مردمان همدان بود و عطر او را استشمام میکردید که نوشته ارزشمند ایشان مورد تجلیل رهبری قرار گرفته و اشک را از چشمان مقام معظم رهبری جاری کرد. شهید خوشلفظ بود که خوشکلامی و خوشکرداری ایشان رهبر معظم انقلاب را به وجد آورد و ایشان در همان حال مجروحیت از ما میخواست تا به سوریه برود و به شهادت نائل شود. خاطرات شهید خوشلفظ بسیار زیبا، صادقانه، عارفانه و عامیانه بود.
از دیگر حوادث مهمی که رزمندگان شهر همدان در آن بسیار نقشآفرین بودند عملیات مرصاد بود که درود خداوند بر آن شهدا و رحمت پروردگار بر پدران و مادران گرانقدری که چنین فرزندانی را پرورش دادند.
هیچ انسانی بدون حرکت نیست و سرمنشأ حرکات تعلقات است که انسان را وادار به حرکت میکند. این تعلقات یا از منشأ عادی و منفی برخوردار است و یا از منشأ معنوی و مثبت که هرچه این حرکت متعالی باشد به یک هیجان تبدیل شده و انسان با بیقراری بهسمت آن میرود که در زندگی شهدا این حرکات معنوی جوششی بود که عارفانه، عاشقانه بود و هدفگذاری آنها رسیدن به معبود بود.
اگر وجود انسان پر شود از تعلق به خداوند از دیگر تعلقات تهی میشود و تعلق شهدا به خداوند متعال در سطح عالی و الهی و برای رسیدن به خدا بود که به همین دلیل دیگر تعلقات والای دنیوی را فدای تعلق جاوید شدن و رسیدن به خداوند کردند.
امام راحل به عنوان فیلسوف و صاحب مدرسه سیر و سلوک، این مدرسه را در نسل امروز پایهگذاری کرد. هنوز این نسل زنده است و به عنوان نسل خمینی(ره) نامگذاری شد. این بزرگمرد تاریخ و پایهگذار مدرسه سیر و سلوک در مورد شهدا فرمودند "شهدا شمع محفل دوستانند و در قهقهه مستانهشان و در شادی وصولشان عند ربهم یرزقوناند" که این فرمایش با دقت به معرفت انسان میافزاید و باید خصوصاً در محافل سیاسی الگو قرار گیرد.
امام راحل در وصف جایگاه و شأن شهدا میفرمایند که شهدا از نفوس مطمئنهای هستند که مورد خطاب "فادخلی فی عبادی و ادخلی جنتی" پروردگارند. پس ما باید ببینیم به کجا میرویم و دنبال چه هستیم در حالی که شهدا صاحبان معجزه و کرامت و راه اتصال بندگان به خداوند هستند و باید الگوی ما قرار گیرند.
امروز در جنگ نابرابری با دشمن مواجه هستیم که دشمن و متفقان او از تمام توانمندیهای خود علیه کشور ما استفاده میکنند.
کسانی که دیدگاههای سیاسی لیبرالی و نیمهلیبرالی دارند قبول دارند که امروز مذاکره با دشمن غیر از تسلیم نتیجه دیگری ندارد و قبول دارند که وحدت و یکپارچگی و ایستادگی راه پیروزی ماست.
همه دولتها خدمتگزار هستند و هر کدام کشور را بهگونهای پیش بردهاند اما نکات مهمی که برخاسته از تجربیات موفق دوران دفاع مقدس و انقلاب است باید در دوره کنونی مدنظر قرار گیرد چراکه تأثیرگذاری بسیاری در جامعه دارد البته شاید در مدیریت معجزه ایجاد نکند اما سبب برادری، برابری و رضایتمندی مردم میشود.
مدیران در جامعه نقش قله را دارند و مدیران به هر سمتی حرکت کنند جامعه نیز به آن سمت میرود. دینداری و امانتداری مدیران بر دینداری و امانتداری اقشار جامعه اثرگذار است و از جمله عواملی که در دوران دفاع مقدس سبب شد که زیباییهایی جلوهگر شود همین پیشگامی و دینداری فرماندهان بود زیرا در آن دوران جمعهای شهدا عبارت بود از حلقه اتصال به خدا، محبت، اخلاص و غیره و حزب و گروه جایی نداشت که اگر در جایی مدیری با چنین رویکرد بامحبت و اخلاص و خدامحور بود بدانید که خود را فراموش کرده و خادم مردم شده است که البته در گوشه و کنار این کشور استانداران، فرمانداران و مسئولانی هستند که مخلصانه خادم مردم هستند.
اثر مدیران بر جامعه اثر جمعی است. مدیر، رهبر یک جامعه است، امام جمعه، استانداران، فرمانداران، فرماندهان سپاه و دیگر مسئولان در جامعه افراد عادی نیستند بلکه اینها بر جامعه اثر دارند و مدیریت اینها باید همان مدیریت دوران دفاع مقدس باشد.
وقتی نگاه به مدیریت همان نگاه شهید باکری باشد همه جامعه نیز همانند دوران دفاع مقدس اداره شده و در آن معنویت رونق و توسعه مییابد لذا اگر میخواهیم جامعه مقاوم باشد مدیران باید متناسب با چنین جامعهای باشند.
ما در گزینش مدیران فقط نباید توجه به موضوعات حزبی و جناحی داشته باشیم، مشکلی که در کشور وجود دارد ارزش و اهمیت مسئولیت قدری خدشهدار شده است.
وی با تذکر اینکه "ما در گزینش مدیران فقط نباید توجه به موضوعات حزبی و جناحی داشته باشیم"، افزود: مشکلی که در کشور وجود دارد ارزش و اهمیت مسئولیت قدری خدشهدار شده است. وقتی شخصی برای پستی گزینش میشود این ظلم بر جامعه است که سؤال شود "در خط چپ هستی یا راست؟ اصلاحطلب هستی یا اصولگرا؟" بلکه باید به لیاقتها و قابلیتها و امتحاندادهها توجه شود.
گودال فساد از انتصابات جناحی و حزبی در انتخاب مدیران شکل میگیرد.
یکی از مسائلی که این روزها در انتخاب مدیران مورد توجه است مسئله مدرک است، اما مدرکی ارزشمند است که تبدیل به عمل شود و مدیران باید در بحرانها مبتکر و خلاق باشند.
امام راحل(ره) در شدیدترین بحرانها بزرگترین پیروزیها را به دست آورد. امروز نیز اساس موضوع بر این است که در دل بحرانها مهمترین فرصتها وجود دارد، انقلاب ما در سختی به پیروزی رسید و در دل ناامیدی، رهبر کبیر انقلاب بزرگترین پیروزی را به دست آورد لذا باید مراقب بود اگر مدیران و فرماندهان جامعه در بحرانها بهراسند و یا بلغزند لشکر آن جامعه از هم میپاشد.
مدیران چه اصولگرا و چه اصلاحطلب، اگر پشت میزها منتظر اختصاص بودجه و اعتبارات بمانند و در صورت نبودن بودجه اقدام نکنند این مدیریت نیست، مدیر باید خلاق و نوآور و مبتکر باشد و از دل بحران خلاقیت ایجاد کند.
تأثیر مدیران بر جامعه تأثیری اساسی است لذا خطاب به خواهران و برادران میگویم وحدت در جامعه زمانی حاصل میشود که اصول مورد توجه قرار گرفته و جناح و حزب و غیره فرع باشد، در کشور ما ولایت فقیه، و نظام جمهوری اسلامی اصل است و احزاب و جریانها اصل نیستند و اگر میخواهیم در جامعه وحدت بهوجود بیاید باید به اصول توجه شود نه به فروع.
"اصل اساسی نگهدارنده نظام ولی فقیه است و برای ما همانند قرآن ناطق است که باید با جان و مالمان از او دفاع کنیم"، امروز برای ما اصل نظام جمهوری اسلامی ایران است نظامی که هزاران سال درون کتابها نهفته بود و امام راحل با شجاعت تمام آن را از کتابها خارج و جمهوری اسلامی را تأسیس کرد که با هیچ نظام دیگری قابل قیاس نیست لذا ارزشها و اصول حاکم بر نظام مهم است که یکی از آنها قانون اساسی است.
امروز اگر بخواهیم جامعه در مقابل هجمههای دشمن همانند ادوار مختلف سربلند و پیروز باشد شرط آن توجه به نوع مدیریت در دوران دفاع مقدس و دوران انقلاب است.
امروز مدیران باید نسبت به آحاد جامعه فداکارتر باشند. اگر مدیر نسبت به اصول در جامعه بیاعتقاد باشد جامعه و مردم را به ناکجاآباد میبرد و بهانحراف میکشاند لذا اگر در همه حوزهها مقاصد را عالی در نظر گیریم انسجام بیشتر میشود. امروز اگر بخواهیم جامعه در مقابل هجمههای دشمن همانند ادوار مختلف سربلند و پیروز باشد شرط آن توجه به نوع مدیریت در دوران دفاع مقدس و دوران انقلاب است.
رئیسجمهور عزیز و ارزشمند ما کلمات ذیقیمتی را که از قلب و وجدان ملت ایران برخاسته بود بر زبان جاری کرد. البته در کشور کسانی هستند که بهنوعی میخواهند این بیانات را تضعیف کنند که این روش غلط است.
این بیانات رئیس جمهور در مقابل ادبیات روانی دشمن، انسجام و شجاعت و وحدت را به جامعه ما میدهد و این بسیار مهم است. بیانات شجاعانه و قابل افتخار رئیس جمهور بسیار اثرگذار بود و هر کس بخواهد این روش و بیان را تضعیف کند خائن است.
رئیس جمهور آمریکا در جواب رئیس جمهور عزیزمان مطالب سخیفی را در توئیت خود بیان کرده است که در شأن رئیس جمهور کشور بزرگ اسلام نیست جواب این سخنان بیارزش را بدهد اما من بهعنوان سرباز وطن جواب او را میدهم که "آقای ترامپ، تو به چهجرأتی ما را تهدید میکنی؟"، یک سال از رئیسجمهوری ترامپ میگذرد هنوز ادبیات او قمارخانهای و کابارهای است.
رئیس جمهور آمریکا در جواب رئیس جمهور ما مطالب سخیفی در توئیت خود بیان کرد. شأن رئیس جمهور ما نیست که جواب تو را بدهد. من بهعنوان یک سرباز جواب تو را میدهم.
ما را تهدید میکنی به این که اقدامی انجام میدهی که در دنیا سابقه ندارد. این ادبیات کاباره است. یک کابارهچی با دنیا اینگونه حرف میزند.
شما چهکاری میتوانستید بکنید که در طول این 20 سال نکردید؟ شما با دهها دستگاه تانک و نفربر و صدها فروند هلیکوپترهای پیشرفته آمدید به افغانستان و جنایتهایی را انجام دادید. شما بعد از 2001 تا 2018 با 110هزار سرباز چه غلطی کردید؟ امروز دارید به طالبان برای گفتگو التماس میکنید.
یادتان رفته برای سربازانتان پوشک بزرگسال تهیه میکردید و امروز آمدید ما را تهدید میکنید؟ شما در جنگ 33روزه چه غلطی کردید؟ غیر از این است که شروط حزبالله برای پایان جنگ را پذیرفتید؟
آقای ترامپ، بپرسید از فرمانده وقت خودتان که چهکسی را به ایران فرستاد پیش من بهعنوان سرباز، نه رئیس جمهور این کشور، که "آیا میشود به ما مهلت بدهید و از نفوذتان استفاده کنید سربازان ما این چند ماه مورد حمله مجاهدین عراق قرار نگیرند تا ما از عراق خارج شویم؟!".
در جنگ 33روزه پشت رژیم صهیونیستی که کشوری قلابی است و مثل یک وزنه آویزان شماست و شما را در منطقه غرق کرده است، ایستادید و در غزه جنایات مختلفی انجام دادید، اما چه غلطی توانستید بکنید؟ غیر از این است که همه شروط حزبالله در جنگ 33روزه و همه شروط حماس، جهاد و گروههای دیگر فلسیطینی را پذیرفتید؟
شما یک جنگ با پشتوانه 2هزار میلیارد دلاری را در یمن به نتیجه نرساندید؟ یک سازمان در یمن در مقابل شماست ولی در مقابل پیشرفتهترین امکانات جنگی شما پیروز شده است، در این چهار سال چهچیزی را به دست آوردید؟ دریای سرخ را که یک دریای امن بود ناامن کردید، ریاض و عربستان که صد سال بود یک خمپاره در آن شلیک نشده بود امروز زیر آتش قرار دادید؟ امروز برای ما خطونشان میکشید؟
ترامپ قمارباز! من خودم بهتنهایی در مقابلت میایستم. ما ملت، حوادث سختی را پشت سر گذاشتهایم. جنگ را شما شروع میکنید اما ما به پایان میرسانیم، بروید از پیشینیان خود بپرسید. پس ما را تهدید به کشتن نکنید. ما آماده هستیم در مقابلت بایستیم.
در گذشته آمریکا ابهتی داشت، اما امروز زبالههای ایران یعنی منافقین را دور خود جمع کردهاید تا چهچیزی را ثابت کنید؟ قدرت و توان ما را میدانید. چگونه است پس نمیتوانید در مقابل ما و اعتقادات ما بایستید؟
هیچ شبی نیست که ما نخوابیم و به شما فکر نکنیم. تو ما را تهدید میکنی به اینکه اقدامی انجام میدهی که در دنیا سابقه ندارد، این ادبیات کاباره است. از فرماندهان و سیاستمداران خود بپرسید، از سازمانهای امنیتی خود بپرسید و حرفهای ندانسته را بهزبان جاری نکن. یادتان رفته برای سربازانتان پوشک بزرگسال تهیه میکردید، امروز آمدید ما را تهدید میکنید؟
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان
کاربر مهمان